În perioada octombrie 2014 – februarie 2015, liceenii din echipa YouthBank București au desfăşurat mai multe activităţi de mobilizare de resurse din comunitatea bucureșteană. Din banii mobilizaţi astfel a fost creat fondul disponibil pentru această rundă de finanţare. ce va fi alocat în urma unui concurs de proiecte, suma maximă care poate fi acordată fiind de 3.000 lei.

Pentru a putea accesa aceste finanțări, echipe de minim 3 liceeni (care frecventează cursurile unui liceu din sectorul 1 și 2) trebuie să completeze  formular de aplicare și formularul de buget pe care sa le trimită până pe 27 martie, ora 23:59Pentru mai multe detalii consultă ghidul de finanțare sau descarcă pachetul complet aici. 

Pentru că majoritatea beneficiarilor finanțărilor YouthBank sunt minori, trebuie să existe un cadru care să le permită acestora să își desfășoare activitatea și să își implementeze proiectul, în conformitate cu legile în vigoare. Astfel, proiectul trebuie găzduit de o organizație non-profit/școală. Mai multe detalii despre rolul organizației gazdă puteți afla aici.

Încurajăm tinerii să opteze pentru oricare din cele două variante.

Proiectele propuse de către liceeni vor trece printr-un proces complex de selecție, coordonat de echipa YouthBank București. Proiectele selectate pentru finanțare vor fi implementate în perioada 1 aprilie - 2 iunie 2015.

Descărcați ghidul de finanțare pentru mai multe detalii.