Angajaţii Orange, împreună cu susţinători din cadrul comunităţii, au reciclat, în două săptâmâni, 1.161 de telefoane și dispozitive mobile pentru a susține programul YouthBank. Acțiunea a făcut parte din inițiativa "Săptămâna Voluntariatului", proiect în cadrul căruia, în acest an, Orange a donat 3 euro către YouthBank pentru fiecare telefon și dispozitiv mobil reciclat.

Astfel, cu sprijinul voluntarilor, s-au strâns peste 3.200 de euro, sumă cu care vor fi finanțate în 2015 activităţile tinerilor liceeni care s-au implicat în proiect, respectiv YouthBank Mureş, YouthBank Reghin şi YouthBank Bucureşti.

Orange încurajează adoptarea unui comportament responsabil faţă de mediu şi prin reciclarea telefoanelor. De aceea, sprijina proiecte de conștientizare și încurajează angajații, partenerii și publicul larg să adopte o astfel de atitudine. Anul acesta, pe lângă acțiunea de reciclare a telefoanelor mobile, compania a făcut un pas mai departe în implicarea comunitară, asociind acest proiect cu o acțiune de strângere de fonduri pentru a susține programul YouthBank și educația civică a tinerilor. Rezultatele proiectului se datoreaza angajaților Orange, partenerilor și publicului larg, tuturor celor care s-au alăturat acestei inițiative.

***

Orange este lider de piaţă în România cu 10,383 milioane de clienţi şi venituri de 690 milioane de euro la 30 septembrie 2013. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 232.5 milioane de clienţi pe cinci continente.

Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro