YouthBank București deschide seria evenimentelor de fundraising de anul acesta cu o seară dedicată muzicii bune și distracției, găzduită în Tonka Soul Cafe (Piața Biserica Amzei 19, București), miercuri, 18 decembrie 2013, ora 19:00. 

Ștefan Stan, prima Voce a României, Nicole Cherry, micuța cântăreață din cele mai mari topuri, George Secioreanu, concurent al celui mai bun show de televiziune cu temă muzicală, dar și The Purple Dandies, o trupă tânără de liceeni talentați, sunt artiștii care vor încălzi nu doar atmosfera serii ci și aerul de decembrie!

De asemenea, între momentele de muzică live, Adi Petrut , concurent la proba talentului, va menține atmosfera de distracție cu un show incendiar de bartending. Talentul, dinamismul și starea de bine vor fi elementele unei seri pline de distracție. 

Acest concert este un eveniment caritabil deoarece credem în potențialul tinerilor de a veni cu idei de proiecte revoluționare, idei care să îmbunătățească lumea și care să schimbe mentalități. Începând cu luna martie a anului 2014 din banii strânși din evenimentele organizate de YouthBank București, vor fi finanțate proiectele liceenilor care au cele mai tari idei pentru a schimba ceva în comunitatea lor.

Prețul unui bilet este 20 de lei.

Biletele se pot găsi începând cu data de 11 decembrie 2013 la Tonka Soul Café (Piața Biserica Amzei 19) sau în licee la membrii YouthBank București.

Pentru orice alte informații ne puteți contacta:

0747.440.026 - Ana Șimon
0761.264.060 - Claudia Mititelu