Echipa YouthBank București caută colegi pentru începerea celui de-al cincilea an de implementare!

Pentru a aplica, trebuie să completezi formularul și să încarci scrisoarea de motivație prin care să răspunzi la întrebarea "Ce ai schimba în jurul tău"?

 

 

Calendarul etapei de recrutare:

6 octombrie: Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor
8 octombrie: Sesiunea de prezentare a programului YouthBank pentru candidați. Ora și locul întâlnirii vor fi comunicate candidaților în data de 9 octombrie.
9 - 11 octombrie: Interviuri individuale
12  - 13 octombrie: Sesiune de evaluare în grup a candidaților - candidații vor participa la câteva exerciții de grup. Fiecărui candidat îi va fi anunțată la interviul individual care este ora și ziua în care va participa la centrul de evaluare.
14 - 15 octombrie: Anunțarea rezultatelor

Calendar activități YouthBank:

19-20 octombrie: Training introductiv, team building
26-27 octombrie: Training de atragere de fonduri
1 noiembrie - 9 februarie 2014: Campanie de atragere de fonduri - Echipa YouthBank va mobiliza o sumă de bani din comunitate prin diverse mecanisme de strângere de fonduri (vânzare de felicitări, organizarea unor evenimente active, alte mecanisme)
6 - 31 ianuarie: Cercetare locală - Echipa YouthBank va încerca să afle care sunt prioritățile și interesele tinerilor și in ce domenii le-ar plăcea să investească în comunitate
februarie - martie 2014: Concurs de proiecte - Din fondul mobilizat, echipa va alege, în urma procesului de selecție (preselecție, interviuri cu echipele care aplică pentru finanțare, selecție finală), proiectele pe care le va finanța.
aprilie - 2 iunie 2014: Implementare proiecte - Proiectele finanțate vor fi implementate iar membri YouthBank vor avea rolul de monitori
iulie - august 2014: Evaluare program – Echipa YB își va evalua activitatea anuală și va participa la tabăra națională YB împreună cu celelalte echipe YB din orașele în care programul este prezent.

Mult succes!