Echipa YouthBank Bucuresti revine cu forte proaspete intr-o noua editie in care 20 de tineri din Bucuresti accepta provocarea de a fi lideri in comunitatea lor si isi testeaza limitele in a produce o schimbare!

Pentru luna ianuarie a anului 2013, echipa YouthBank Bucuresti pregateste patru evenimente in urma carora si-a propus sa stranga un fond destinat proiectelor liceenilor - o petrecere tematică, un meci de baschet, o licitație de experiențe și o seară de teatru.

Evenimentul asteptat cu multe emotii de toata echipa este meciul demonstrativ de baschet, unde 10 liceeni vor intra in arena alaturi de Victor Ciutacu si Mircea Badea!

”Ma bucur ca niste copii cu astfel de preocupari au apelat la noi. Si mor de satisfactie ca Mircea Badea a acceptat imediat sa mi se alature. Ne e drag de ei si, pana la urma, ne-aducem aminte si noi de vremurile cand chiar eram tineri si entuziasti, nu vesnic tineri si acriti ca astazi.” (Victor Ciutacu)

Competitia nu se limiteaza doar la jocul sportiv – cele doua echipe alaturi de cei doi lideri, sunt provocate sa motiveze publicul pentru a castiga si titlul de "echipa care aduna cele mai multe donatii". Urne speciale se vor afla la dispozitia participantilor pentru a inscrie o donatie pentru echipa preferata!

Spectatorii se vor putea inscrie si intr-un concurs de aruncari cu mingea la cos de la linia de 3 puncte. Premiile puse in joc sunt o minge semnata de Mircea Badea si Victor Ciutacu si doua vouchere in valoare de 100 lei valabile in reteaua de magazine sportive Dream Sport.

Detalii despre concurs pe pagina www.youthbank.ro/tombola.

Pentru a asigura o buna desfasurare a evenimentului, spectatorii nu vor avea acces in incinta Salii Rapid cu obiecte contondente, mancare, bauturi alcoolice sau alte bauturi in recipiente de plastic tip PET. Aparatele de fotografiat profesionale (cu obiectiv detașabil) sunt permise doar in cazul prezentarii unei legitimatii de presa.

Te invitam asadar pe 26 ianuarie, la ora 16.00 la Sala Polivalenta a Clubului Rapid din Calea Giulesti, pentru a lua parte la un eveniment facut de tineri pentru tineri!

Accesul in sala se va face incepand cu ora 15:00.

Biletele pot fi cumparate pe www.eventim.ro si in reteaua magazinelor Dream Sport pana la date de 25 ianuarie sau de la Sala Rapid in ziua evenimentului, incepand cu 15:00.

Fondurile realizate in urma vanzarii de bilete si a donatiilor vor fi utilizate pentru sustinerea proiectelor de responsabilizare civica ale liceenilor din Bucuresti, prin programul YouthBank.