Am terminat perioada de recrutare in octombrie. In prezent, suntem o echipa de 18 tineri plini de sperante si entuziasm, dornici sa schimbam cu adevarat ceva in societatea noastra.

Am avut parte de training-ul introductiv, de cel de teambuilding si cel pe fundraising pana acum. Am reusit in foarte putin timp, sa ne formam ca echipa adevarata. Pe noi scopul final ne uneste si suntem gata de munca!

Momentan, va pregatim un blog, care speram sa va tina in legatura cu noi si sa va placa. Incercam sa va tinem la curent cu sentimentele noastre, si incercam sa va oferim o oportunitate de a ne "vedea" mai departe de niste statistici. Vrem sa vedeti si din punct de vedere subiectiv, din perspectiva noastra, ce inseamna programul YouthBank pentru noi.

Ideile ramase in urma brainstorming-ului pentru evenimentele de fundraising sunt:

  • un spectacol de teatru
  • o licitatie
  • un concert
  • un meci demonstrativ de baschet

Ideile sunt cele de baza. In sine, fiecare eveniment are ceva special, unic. Insa detaliile le vom lasa pentru mai tarziu.

Speram sa ne atingem si acest an target-ul de 3.500 de euro si speram, sa facem noi parteneriate si sa ne facem noi prieteni in aceasta perioada.

In paralel, noi mai vindem felicitari pentru sarbatorile de iarna. Pentru cei care doresc sa ne ajute, ne pot lasa un mesaj.

Va vom mai tine la curent cu fiecare miscare a noastra! :)

Pana atunci, tineti-ne pumnii!

Cu drag, Echipa YouthBank Bucuresti