Alumnii YouthBank înoată pentru a strânge fonduri pentru programul YouthBank Romania la Swimathon București 2013.

Pe data de 6 iulie la bazinul olimpic din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu, Matei și Pavel vor încerca împreună să parcurgă cât mai multe lungimi de bazin.

“Ne dorim să susținem programul YouthBank pentru că noi suntem cei care înțelegem cel mai bine impactul pe care programul îl are în viață beneficiarilor săi. Am fost membri YouthBank și știm ce înseamnă să ai ocazia să te dezvolți la nivel personal și profesional încă din liceu, ce înseamnă ca cineva să creadă că tu contezi și că tu meriți să ai o voce. Iar în 6 iulie înotăm pentru că vrem ca și alți tineri să poată beneficia de șansa de a se dezvolta, de a se implica, de a crede că lucrurile pot fi schimbate în societatea noastră și că tinerii au ceva de spus în această direcție.” (Echipa Alumni YouthBank)

Pentru Pavel este a doua oară când participă la Swimathon București în postura de înotător și susținător al programului YouthBank.

"Primul Swimathon la care am participat a fost în 2010, când am avut parte de o zi absolut extraordinară alături de prieteni, tinerii YouthBank-eri și alături de noii oameni pe care i-am cunoscut!”

Susține programul YouthBank Romania la Swimathon Bucuresti 2013 și investește în educația tinerilor. Intră pe www.swimathonbucuresti.ro/doneaza.