Nume echipă: Bucurestiul de sus

Valoarea finanțării: 3.000 lei

Povestea proiectului:

"Noi am auzit de YouthBank de pe facebook si ne-am gandit ca este o oportunitate foarte buna pentru a face ceva pentru Bucuresti si pentru tineret. Site-ul nostru este despre absolut orice.

Ideea site-ului ne-a venit intr-o seara cand Andrei se uita pe facebook dupa party-uri in Bucuresti si nu gasea nimic organizat dupa tipul de muzica sau ceva si am zis ca un site care sa cuprinde party-uri, localuri, mai pe scurt ce sa faci azi in acest oras este cea mai buna idee.

Fiecare din echipa a avut treaba lui, Andrei a fost responsabil cu rapoartele, facturile si pozele, Andreea de poze si Theo a scris și scrie articolele pe site. Am avut un numar destul de mare de vizitatori pe site chiar daca nu este asa “plin”ca restul site-urilor, in jur de 2000 de accesari de cand l-am deschis pana in momentul acesta.

Expozitiile foto au fost realizate in 2 licee, Colegiul National “Sf. Sava”si Colegiul National “Cantemir Voda”. Noi ne-am fi dorit sa organizam expozitii in mai multe licee, dar nu ne-a fost aprobata cererea.

Proiectul va continua prin updatarea site-ului aproape zilnic si va va “tine in priza”cu noutati." (echipa Bucurestiul de sus)

Notă: Momentan site-ul este nefuncțional. Însă puteți să le urmăriți activitatea pe contul de Facebook.