Nume echipă: Urbanized Nimrods 

Nume organizație gazdă: Fundatia Tineri pentru Tineri

Valoarea finanțării: 2.862,50 lei

Povestea proiectului: 

"Treasure Hunt Urban a fost o sclipire de moment. A fost o idee trecătoare pe care am pus-o în aplicare și care ne-a condus spre ce a urmat să însemne în final acest proiect. Conceptul nostru inițial era schimbarea mentalității tinerilor din București, însă pe parcursul proiectului ideea a evoluat și am decis ca evenimentul să fie deschis tuturor categoriilor de vârstă. Redescoperirea orașului într-un mod distractiv și inovativ este ideea de bază în jurul căreia am dezvoltat proiectul. A urmat un drum lung și deloc ușor.

Interviurile au fost o experiență nouă de care am reușit să trecem cu bine. Am învățat să gestionăm mai eficient banii, fiind mai atente la prețuri. Am realizat afișe atractive, pe care le-am lipit în licee și facultăți, însă majoritatea promovării am realizat-o pe Facebook, prin pagina proiectului și prin event.

Realizarea traseului a fost o experiență în sine: întocmirea unei liste cu obiective, selectarea acestora și în final parcurgerea traseului. Cei treizeci de voluntari găsiți printre prieteni și cu ajutorul asociației gazdă ne-au fost de mare ajutor, ajutându-ne să ducem proiectul la bun sfârșit.

Ziua evenimentului a fost o zi lungă și plină de neprevăzut. Cei trei fotografi au imortalizat toate evenimentele importante, de la înscrierea participanților, la after party și momentul în care cele trei echipe câștigătoare și-au primit premiile.

Banii pe care i-am strâns din taxa de participare îi vom investi în Roaba de Cultură, un loc urban unde este promovată cultura. Plănuim în paralel un nou event prin care ne propunem să strângem cărți tot pentru Roaba de Cultură. Deși, nu a fost un drum ușor, a meritat.

A fost o experiență uimitoare care sperăm să nu se termine aici, deoarece credem ca am reușit să ne atingem într-o mare măsură obiectivele și vrem să continuăm să atragem atenția asupra frumuseții locurilor neobservate din București." (Echipa Urbanized Nimrods)

Mai multe poze de la eveniment găsiți mai jos.