Nume echipă:  ArCa LuI nOe

Nume organizație gazdă: Cetatea lui Bucur - 7 Centre

Valoarea finanțării: 2.700 lei

Povestea proiectului:

Multe de spus, multe întâmplări. Proiectul „Caravana lui Noe” este o poveste. O poveste care a început în 2008. Noi am dorit o continuare a povestii, o continuare ce nu putea fi brodată fără ajutorul echipei YouthBank. Nouă ne place teatrul, asta suntem, asta facem. De ce să nu ducem aceast foc pentru arta si in alte locuri? Asta a fost ideea de la care am pornit, ne-am gândit și ne-a ieșit în cale acest program de proiecte. Licee, liceeni, săli de festivitâți. Cadrul perfect pentru povestea noastră.

Citeste mai mult...

Nume echipă: Çava Redaction

Nume organizație gazdă: Colegiul Naţional Sfântul Sava

Valoarea finanțării: 2.000 lei

Povestea proiectului:

Ideea pentru acest proiect a răsărit în momentul în care ne-am dat seama că, deşi CNSS este cel mai prestigios liceu din România, acesta nu are propria sa revistă, precum alte licee bucureştene şi nu numai. Într-o zi, la şcoală am primit un flyer despre YouthBank.

Citeste mai mult...

Nume echipă: Asul de verde

Nume organizație gazdă: Asociatia Youth for Society

Valoarea finanțării: 2.300 lei

Povestea proiectului:

"Imaginati-va o lume fara batrani! Ce observati? In dictionar nu va mai exista cuvantul „pensie”, dar nu vor mai exista nici traditii populare, sfaturi transmise din generatie in generatie, secrete de familie, vorbe bune, surasuri simple, dar pline de energie pozitiva, ci doar o lume blestemata sa se afle mereu sub presiunea timpului si sa nu-si respecte valorile vechi si sacre pe baza carora s-a creat.

Citeste mai mult...

Nume echipă:  ECOlogistii

Nume organizație gazdă:  Asociația Youth for Society

Valoarea finanțării: 2.000 lei

Povestea proiectului:

"Cu ajutorul ,"ECO Style”, vrem sa aducem o contributie comunitatii noastre imbunatatind stilul de viata deficitar al tinerilor prin promovarea unei vieti sanatoase, incurajarea protectiei mediului ca aspect al dezvoltarii durabile. Proiectul are in vedere ca participanti 20 de elevi din cls. V-VIII ai ,,Scolii Iancului” si pe langa obiectivele enuntate mai sus, ne propunem sa-i ajutam pe acestia sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si socializare.

Citeste mai mult...

Nume echipă:  Fruhling

Nume organizație gazdă: Fundația PACT

Valoarea finanțării: 2.300 lei

Povestea proiectului:

Proiectul a inceput de la o idee de a captura, macar pentru o zi, ce inseamna pentru noi ziua de 1 iunie, ce inseamna a fi copil si din dorinta de a-i ajuta pe cei mai putin norocosi. Astfel s-a nascut ideea unui festival pentru a aduce bucurie in sufletele copiiilor de la centrul de noapte, chiar si pentru o zi.

Citeste mai mult...

Page 1 of 3