Nume echipă: Innovation Quarter

Nume organizație gazdă: Fundatia PACT

Valoarea finanțării: 3.000 lei

Povestea proiectului:

Povestea proiectului nostru a inceput, bineinteles, in jurul unor cani fierbinti de ceai. Ne-am gandit la toate calitatile ceaiului si cum acesta aduce laolalta prietenii, familia sau perechi de indragostiti. Am realizat ca este o bautura consumata in permanenta, pornind de la ceai fierbinte, iarna, la un ice tea cu gheata pe timpul verii. Ce era de facut? 

Vroiam sa convingem lumea din jur atat de puterile curative ale acestei bauturi, cat si de cele sociale. Asa ca ne-am decis sa organizam un eveniment care sa demonstreze oamenilor ca ceaiul nu este doar o bautura oarecare. In timpul evenimentului, am vrut sa mentinem publicul participant interesat, si am reusit sa facem asta prin activitati diverse, dar adiacente ceaiului.

Am avut o prezentare de moda cu rochii elegante, colorate si vesele, licitatie de tablouri chiar pe tema ceaiului, pictura pe cani si multe altele. Odată intrat în grădina restaurantului „Le Théatre“, te simțeai ca în filmele americane cu nunți în aer liber, cu un decor vesel și aranjamente florale ce au dat evenimentului un aer lejer și relaxant.

Atat in pregatirea evenimentului, cat si in timpul desfasurarii acestuia, toata echipa a fost implicata 100%. Ne-am dedicat ceaiului si a beneficiilor sale sociale si curative, relaxante, energizante. Evenimentul ne-a adus impliniri atat pe parte organizatorica, cat si pe parte morala. Speram sa fi implementat publicului participant la eveniment aceleasi emotii ca si ale noastre.

Daca am reusit? Cel mai probabil. Zambetele invitatilor nostri ne-au dat sentimentul pe care il vroiam, acela de satisfactie. Pe langa faptul ca am deschis apetitul tuturor de cunoastere si pentru un “5 o’clock tea”, ne-am bucurat si de un review al evenimentului facut de echipa Teen Press, care precizeaza : “sperăm ca următoarea ediție să fie cel puțin la fel de mișto ca aceasta. Good job, guys!” (echipa Innovation Quarter)

Mai multe poze de la eveniment găsiți mai jos.