"Experiența mea în anul în care am fost voluntar YouthBank nu s-a rezumat doar la a învăța cum se fac proiecte și cum funcționează mecanismele de strângere de fonduri și de finanțare.

Citeste mai mult...

"Fiecare are o pasiune: unii sunt pasionati de masini sau de biciclete, altii prefera sa isi petreaca timpul citind. Unii au inclinatie pentru lucrurile mai tehnice, altii, mai boemi, prefera arta. Indiferent de cat de diferiti am fi, pasiunea este cuvantul cheie comun.

Citeste mai mult...

"Voluntariatul este o pierdere de timp pentru unii, si asa era si pentru mine pana sa devin membru YouthBank. Dar in aceasta am aflat ce înseamnă cu adevărat voluntariatul si nu, nu este o pierdere de timp. El te invata ce inseamna lucru in echipa, iti poate oferi satisfactia lucrului bine făcut, datorat faptului ca am un mediu propice in care sa-mi desfasor activitatile.

Citeste mai mult...

"M-am interesat despre program si am inteles ca aveam sa lucrez intr-un mediu potrivit si plin de oportunitati, care ma va ajuta sa ma responsabilizez.

Cand am primit vestea ca am fost acceptata in program, am fost foarte fericita si abia asteptam sa lucrez cu asemenea oameni minunati. A fost creat un mediu foarte prietenos, asa ca am putut sa ma integrez foarte usor.

Citeste mai mult...

"Povestea mea in cadrul YBB incepe ciudat. Era o zi de toamna obisnuita cand am vazut un afis pe holul liceului. Eram impreuna cu niste prieteni si ne-am hotarat sa mergem la prezentare. Intamplator era in aceeasi zi, in sala de conferinte a liceului. Am ajuns acolo, un fel de fiii ploii, dar pe masura ce timpul trecea si prezentarea mergea mai departe parca simteam cum ma atasez de acest program. Era cu totul altceva fata de ce facusem pana atunci. M-am hotarat sa aplic si spre marele meu noroc am intrat.

Citeste mai mult...