În perioada 19-22 noiembrie 2015, echipa YouthBank București s-a aflat la Târgul de Carte Gaudeamus de la Romexpo unde a organizat primul eveniment de fundraising din anul școlar 2015-2016. Evenimentul Blind date with a book” a venit ca o încurajare a oamenilor să își depășească prejudecățile legate de lectură și să se lase surprinși de ce alegere fac, pe nevăzute. Astfel, oricine putea alege o carte împachetată în ziare ce avea scrise pe ea doar scurte indicii – experiența necunoscutului valorează poate mai mult decât cartea în sine, am zis noi J

În același timp, membrii YouthBank București au învățat să abordeze oameni străini și să îi convingă să doneze pentru Fondul YouthBank, fond din care vor fi finanțate proiectele cu impact ale liceenilor din sectoarele 1 și 2. În schimbul unei donații de 10 lei, fiecare persoană își putea alege o carte învelită în ziar.

În urma celor 4 zile de participare la eveniment, echipa YouthBank București a reușit să mobilizeze suma de aproximativ 3500 de lei, sumă care va intra în Fondul YouthBank.

20151119_140245.jpg