Nume echipă: S.C.B.H – “School can be healthy”

Valoarea finanțării: 2.070 lei

Povestea proiectului:

"Acest proiect a inceput pentru noi la o ora de Managementul Proiectelor, in care 5 colegi formam o grupa, care avea tema sa gandeasca un proiect, pe care sa-l puna in practica. Am facut proiectul pentru nota initial, insa, doamna profesoara Nae Manuela, ne-a sfatuit sa incercam sa aplicam pentru fonduri la YouthBank. Am zis sa incercam macar, noi fiind neincrezatori in proiectul nostru. S-a dovedit pana la urma a fi un proiect bun.

Citeste mai mult...

Nume echipă: A-Team

Valoarea finanțării: 2.500 lei

Povestea proiectului:

Tinutul Distractiei este un eveniment dedicat copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie, ce a avut loc in Parcul Kiseleff. Ideea proiectului s-a conturat pe parcurs. Fiecare am venit cu cate o idee, un eveniment in parc, un targ de hand-made, un concert, ne-am gandit sa fie in iunie pentru ca vremea este mai frumoasa si incetul cu incetul am ajuns la organizarea unui eveniment de 1 iunie pentru cei mici.

Citeste mai mult...

Nume echipă: Revolution Team

Nume organizație gazdă: Fundatia PACT

Valoarea finanțării: 2.100 lei

Povestea proiectului:

"Pe o canapea din separeul cafenelei Lautrec… Acolo a inceput totul. Atunci a luat nastere Futuristic Shake, un proiect ce avea sa ne schimbe perceptia asupra a ceea ce inseamna planificarea si organizarea unui eveniment. Acesta a reprezentat o sansa pentru noi de a aduce o schimbare in randul societatii, de a exprima si a pune in aplicare idei carora nimeni pana acum nu le-a oferit sansa de a exista.

Citeste mai mult...

 

Nume organizație gazdă: Fundatia Tineri pentru Tineri

Nume echipă: Spring Art

Valoarea finanțării: 2.000 lei

Povestea proiectului:

"Ideea proiectului ne-a venit de la faptul ca multi oameni sunt interesati in obiecte handmade deoarece ele confera o nota de originalitate. Si cum sunt multi tineri talentati in acest domeniu ne-am gandit ca i-am putea ruga sa ne ajute sa-si impartaseasca din cunostinte cu alti oameni care doresc sa invete mai multe despre in ce consta confectionarea obiectelor handmade.

Citeste mai mult...

Nume echipă: Cavalerii Thaliei

Nume organizație gazdă: A.R.T Fusion

Valoarea finanțării: 3.000 lei

Povestea proiectului:

"Proiectul “O viata cu teatru, o viata mai buna”, a reprezentat un proiect pilot, in care patru copii de la Centrul de Primire Pinocchio, au petrecut doua luni de repetitii intense intr-o sala de teatru, pentru a pune la punct asa cum s-a putut, o readaptare a piesei de teatru “Ursul pacalit de vulpe”.

Citeste mai mult...

Page 1 of 3