"Povestea mea in cadrul YBB incepe ciudat. Era o zi de toamna obisnuita cand am vazut un afis pe holul liceului. Eram impreuna cu niste prieteni si ne-am hotarat sa mergem la prezentare. Intamplator era in aceeasi zi, in sala de conferinte a liceului. Am ajuns acolo, un fel de fiii ploii, dar pe masura ce timpul trecea si prezentarea mergea mai departe parca simteam cum ma atasez de acest program. Era cu totul altceva fata de ce facusem pana atunci. M-am hotarat sa aplic si spre marele meu noroc am intrat.

Am cunoscut oameni faini, am invatat lucruri bune si am organizat evenimente reusite. M-am dat cu capul de pereti si am reusit sa ma ridic si sa merg mai departe. Am invatat sa muncesc mai mult si ca daca fac asta rezultatele nu intarzie sa apara. Si au trecut anii si oamenii s-au schimbat dar echipa a ramas faina. Evenimentele se imbunatateau si satisfactiile nu incetau sa apara.

Programul mi-a deschis multe usi. Am invatat sa fiu mai cerebral, am invatat sa comunic mai bine, sa analizez fapte si sa iau masuri. M-a ajutat pe plan personal sa ma descopar si sa evoluez, sa fiu ceea ce sunt azi.

O poveste frumoasa, asa pot caracteriza programul!"