Nume echipă:  ArCa LuI nOe

Nume organizație gazdă: Cetatea lui Bucur - 7 Centre

Valoarea finanțării: 2.700 lei

Povestea proiectului:

Multe de spus, multe întâmplări. Proiectul „Caravana lui Noe” este o poveste. O poveste care a început în 2008. Noi am dorit o continuare a povestii, o continuare ce nu putea fi brodată fără ajutorul echipei YouthBank. Nouă ne place teatrul, asta suntem, asta facem. De ce să nu ducem aceast foc pentru arta si in alte locuri? Asta a fost ideea de la care am pornit, ne-am gândit și ne-a ieșit în cale acest program de proiecte. Licee, liceeni, săli de festivitâți. Cadrul perfect pentru povestea noastră.

Ce am reușit să facem? Să adunăm 80 de zmei. Le dăm bețe, pietre și iși vor aprinde interior focul teatral. Important pentru ei este să dea mai departe cele învățate și rolul nostru este acela de a căuta constant oameni săritori, oameni cu personalitate, caractere mari, oamenii de viitor ai culturii române. Un impact vizibil la nivelul cadrelor didactice, la nivelul conducerii unor licee și spun asta deoarece au venit să ne felicite și mai mult de atât să ne întrebe când mai putem juca pentru elevii lor.

Am jucat spectacole in 13 liceele de top ale Bucurestiului, urmate de o recrutare la care s-au strans aproximativ 65 de oameni. Activitatea a fost un success atat pentru public, cat si pentru noi.

“Emotie, lacrimi, imbratisari si tensiune, o incercare a catorva amatori ambitiosi de a arata ca si ei pot face ceva frumos…si au aratat”.

O poveste frumoasă, cu un final fericit...totul de abia acum începe. Povestea continuă." (Victor Țăpeanu, membru echipa ArCa LuI nOe)