Nume echipă:  Fruhling

Nume organizație gazdă: Fundația PACT

Valoarea finanțării: 2.300 lei

Povestea proiectului:

Proiectul a inceput de la o idee de a captura, macar pentru o zi, ce inseamna pentru noi ziua de 1 iunie, ce inseamna a fi copil si din dorinta de a-i ajuta pe cei mai putin norocosi. Astfel s-a nascut ideea unui festival pentru a aduce bucurie in sufletele copiiilor de la centrul de noapte, chiar si pentru o zi.

Alegerea locatiei – Parcul Copiiilor a fost instinctiva si activitatile desfasurate in cadrul proiectului au rezultat din preferintele noastre spre ludic si din experientele copilariei.

Targul a avut loc in parcul Lumea Copiilor, iar activitatile au fost urmatoarele:

  1. Standul Creativitatii - am angajat un clovn care s-a ocupat de pictura pe fata, baloane modelate, trucuri magice. Alte activitati au fost desene pe asfalt/foaie, pictura.
  2. Standul entertainmentului: locul unde copiii au participat la activitati de dans si karaoke.
  3. Standul surprizelor: copiii au primit cadouri si au fost incantati cu spectacole de magie si comedie realizate cu ajutorul unui magician pentru copii si al unui clovn.
  4. Standul "Jocurile copilariei" - badminton, jocuri cu mingea, palete cu arici, limbo, sarituri cu coarda, jocurile copilariei: sotron, leapsa, ratele si vanatorii, baba oarba, dansuri, etc.

Totodata, cu ajutorul partenerilor media am incercat sa promovam acest eveniment, incurajand lumea sa vina sa doneze." (Ioana Panait, membru echipa Fruhling)