Nume echipă: The Supporters

Nume organizație gazdă: Asociația Youth for Society

Valoarea finanțării: 2.000 lei

Povestea proiectului:

"Proiectul urmareste promovarea miscarii, a spiritului de echipa prin organizarea unui eveniment sportiv, ai carui participanti vor fi liceeni din Bucuresti. Acesta va include o competitie de baschet si una de volei, urmarindu-se promovarea a doua sporturi de echipa cunoscute, dar mai putin practicate in Romania.

Ne bazam pe o participare de 8-16 echipe pentru meciurile de baschet, respectiv cele de volei, formate din tineri ce apartin claselor 9-12, evenimentul urmand sa se desfasoare pe parcursul lunii mai.

De asemenea, vom amenaja standuri unde vom oferi pliante al caror scop va fi informarea publicului privind beneficiile practicarii sportului aspura sanatatii si dezvoltarii armonioase a organismului. Prin aceast proiect urmarim dezvoltarea spiritului de echipa, al aptitudinilor de comunicare ale tinerilor, dar si cresterea interesului pentru sport intr-un cadru organizat. Prin promovarea voleiului si a baschetului in randul tinerilor urmarim sa realizam o mai buna informare a liceenilor cu privire la importanta sportului, sa ne impotrivim tendintelor de sedentarism, sa militam pentru un stil de viata sanatos intr-un cadru competitiv.

De asemenea, speram sa imbunatatim relatiile interliceale, prin descoperirea unui numitor comun - sportul. Acest eveniment poate reprezenta inceputul unei relatii mai stranse intre liceenii bucuresteni." (echipa The Supporters)